Ontdek het belang van netwerken

Binow is méér dan het invullen van vacatures van opdrachtgevers. Wij zijn een netwerk. Voor ons is een kandidaat meer dan een CV. Schrijf je gratis is voor ons netwerk en blijf op de hoogte van de laatste nieuws op het gebied van data.

Ontdek het belang van netwerken

Binow is méér dan het invullen van vacatures van opdrachtgevers. Wij zijn een netwerk. Voor ons is een kandidaat meer dan een CV. Schrijf je gratis is voor ons netwerk en blijf op de hoogte van de laatste nieuws op het gebied van data.

Vervelende recruiters

Vervelende recruiters? Binow onderscheidt zich

Vervelende recruiters? Binow onderscheidt zich!

Misschien herken jij het ook wel, die opdringerige recruiters die jou benaderen via LinkedIn, email of zelfs per telefoon. Ze vertellen jou dat ze bij één van hun opdrachtgevers een mooie vacature hebben die precies past bij jouw profiel. Gelukkig werken niet alle recruiters op deze manier.

Wat is een recruiter?
Een recruiter houdt zich bezig met het invullen van vacatures bij organisaties. Zij gaan voor een organisatie op zoek naar geschikte kandidaten voor een openstaande vacature. Wanneer een recruiter in dienst is bij een (grote) organisatie en voor deze organisatie op zoek gaat naar geschikt personeel spreken van een Corporate recruiter.

Hoe verdienen recruiters hun geld?
Wanneer een recruiter een geschikte kandidaat heeft gevonden voor een organisatie krijgen zij hiervoor een vooraf vastgesteld bedrag. Dit kan een percentage zijn van de loonsom van de kandidaat, een fee of een vast bedrag. Voor veel recruiters is het daarom belangrijk om veel kandidaten te matchen met een openstaande vacature.

Binow onderscheidt zich ten opzichte van de opdringerige recruiters. Bij ons sta jij centraal. Wij hechten waarde aan een netwerk. Om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en wij benaderen alleen data specialisten wanneer wij hun droombaan hebben gevonden.

Waarin onderscheidt Binow zich van veel recruiters?
Bij veel recruiters draait het om het werven van kandidaten voor organisaties. Hoe meer vacatures er worden vervuld hoe meer omzet er wordt gemaakt. Vaak krijgen de recruiters die voor zo’n bureau werken een bonus wanneer er vacature wordt opgevuld. Massa is dus kassa!

Binow hecht veel waarde aan een netwerk. Een goed contact met partners. Hiermee bedoelen wij zowel bedrijven als data specialisten. Hierbij ligt de nadruk niet op ‘snel scoren’. In ons netwerk delen wij kennis, zorgen wij voor verbinding en ontmoeten wij elkaar. Met onze ervaring verdiepen wij ons in ons netwerk. Welke organisatie is op zoek naar welke specifieke kennis? Welke data specialist kan van toegevoegde waarde zijn? Wij overspoelen jou niet met LinkedIn aanbiedingen, enmail of telefoons. De mogelijkheid bestaat om, vanuit ons brede netwerk, aan te geven bij welke opdracht of vacature wij jou wél mogen benaderen.

Interesse in ons netwerk?

534 671 Binow | Hét netwerk voor BI specialisten
Our website uses cookies. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.
Mogen wij jou nog wat vragen?

  Een netwerk heeft veel voordelen. Het is niet alleen kennis en informatie ophalen maar ook delen!

  Uit onderzoek is gebleken dat de meest verbonden mensen het meest succesvol zijn. Het helpt jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  Wat is voor jou van toepassing?

  Emailadres:

  close-link
  Meld je gratis aan voor het netwerk voor data professionals
  Aanmelden
  Stuur een whatsapp
  Voor welke droombaan mogen wij jou benaderen? Laat het ons weten!